Barnvagnsmarschen

Jag och E gick barnvagnsmarschen igår, mot mödradödligheten i världen. Trevligt att det anordnas saker här också ibland. 35 barnvagnar var det med medföljande vuxna, hyfsat ok ändå, trots att det var så kallt. 

Vi var tidiga så vi fick ett regnskydd designat av Kakan Hermansson. 
Fint!  Och lite roligare än det gråa som följde med vagnen. 

Husdrömmar

Jag och E var och träffade några mammor och barn idag. Och hälsade på i ett grymt fint hus, precis ett sånt som jag skulle vilja ha. Jag blir alltid så fascinerad att man kan ha så städat hemma, här ser det alltid ut som ett bombnedslag även när vi har städat. Vi skulle behöva ett hus för alla våra grejer ...

Jag är så sugen på hus förresten, vill ha ett, helst igår. Men man blir inte rik på föräldrapengen tyvärr. Sen kan det ju kanske vara bra med ett jobb också, men bara kanske. P vill inte ha hus, men jag vill! Jag skulle kunna tänka mig att ta över farmor och farfars hus, trots att jag egentligen inte vill bo på det området, eller ens ha den typen av hus.  Men lite speciellt är det med huset, då skulle jag kunna överväga det området. 

Drömma går ju, någon gång i framtiden kanske jag får mitt hus. 

Elva månader

Jag tänker varje dag att jag ska skriva och jag vill ju skriva, men dagarna går i ett när man har en liten hemma och på kvällarna är jag så trött så jag orkar inte tänka. Kul att ni är några tappra kvar här i alla fall. 

Elva månader blev vår lilla E igår, snart är hon ett helt år. Så sjukt vad tiden går fort, hon föddes ju nyss och ändå känns det som att hon alltid funnits här. Älskade lilla Peilis, vad vore livet utan dig? 


angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0