Uppsatsskrivande

Mitt i sommaren? Jo men visst! Just nu pågår intensivpluggande för att förhoppningsvis hinna klart med min Historia III-uppsats så att jag kan få dispens att skriva examensuppsatsen till hösten. Det hade som varit skönt att få göra det. Jag har tänkt ta studielån och det skulle kännas trist att behöva ta för en termin extra bara för att högskolan krånglar. Visserligen finns det mycket roligt jag kan tänka mig att läsa, men jag vill bli klar så jag kan börja jobba. 

Uppsatsen SKA bli klar!

Storebror och lillasyster


Våra vackra barn. 

Jag snodde bilden av P, han tog den idag när vi var där. Den är så otroligt vacker och samtidigt så sorglig. Den säger verkligen allt. Storebror och lillasyster. Hon satte sig ner där självmant när vi kom. 

Älskade barn! 

Jobbelijobb

Jobbar och sliter för fullt just nu, på mitt gamla jobb på macken. Två veckor kvar att jobba och sen tänkte vi unna oss en kort liten gemensam semester, typ till Luleå. 

Det är jobbigt att vara borta från Eilis så mycket som jag är just nu. Det är visserligen skönt också, att få göra något annat en stund. Men samtidigt får jag så dåligt samvete över att jag lämnar henne, trots att jag vet att hon är i goda händer hos sin far. Men det är ju jag som varit med henne mest, så det kanske inte är så konstigt. Jag är rädd för att hon saknar mig och rädd för att hon inte saknar mig. Men hon är i alla fall alltid glad att se mig när jag kommer, så det är ju positivt. 

Jag antar att det är detta dåliga samvete som alla föräldrar dras med när de är borta från sina barn. 

London

Jag har varit iväg på äventyr och haft det trevligt i London med några vänner. Vi åkte på en gemensam 30-årsresa, eftersom vi alla har fyllt eller fyller 30 inom en snar framtid. Fantastiskt roligt hade vi. Vi hann med mycket, men inte ens nästan allt. 


Billy Elliot-musikalen. Fantastisk! 


Jag var på egna äventyr i Camden.


Afternoon Tea och scones i Notting Hill.


Harrods, där jag hittade ...


min framtida brudklänning (om jag någon gång gifter mig, vilket nog aldrig lär ske, och framförallt inte i denna klänning, (om jag inte hittar en miljonär förstås) och egentligen vill jag nog gifta mig i rosa, men den var fin!)

Jag satt på en bok



och drack rosé på en äkta brittisk pub. 

Ja, sen såg vi ju lite typiska turistsaker som Buckingham Palace, Big Ben, London Eye och sånt. Och så hann vi med en del shopping såklart. 

Inte en så avslappnande resa, men välbehövlig och kul. Det var jobbigt att vara ifrån E i fyra hela nätter, men de hade haft det bra hemma hon och pappa. Och jag fick många kramar när jag kom hem. 

Alfredbjörnen

Åh, jag har ju glömt att visa upp Alfredbjörnen. Här är han, den finaste nallen av alla. Med samma vikt som älskade Alfred. 



angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0