Nej men hallå!

Jag har visst varit fullt upptagen med livet så jag har inte hunnit kika in här ens för en stund. Jag är fortfarande fullt upptagen, men ni är visst några stycken som ännu kikar in här ibland, så jag måste ju säga hej.
 
Just nu sitter jag på gymnasieskolan och planerar ett moment i isländsk litteratur. Jag är ute på min sista praktik, så jag är här nu tre dagar i veckan. Övriga dagar försöker jag umgås med E så mycket jag bara kan, ser ju henne knappt just nu.
 
Ja, jag läser min sista termin, hoppas jag på. Min historieuppsats är inlämnad, men jag har fortfarande inte fått något ok från handledaren om att jag får gå upp med den. Börjar känna mig väldigt stressad just nu eftersom examensuppsatsen ska påbörjas om bara några veckor och utan betyg i historia får jag inte påbörja den. Visserligen är det inte hela världen om jag måste göra den nästa termin, men jag vill helst slippa ta ut föräldradagar nu och spara dem till sommaren istället. Och ingen kurs de sista tio veckorna betyder inget studiemedel ... Och jag är så taggad på att börja arbeta!
 
Dock känner jag mig väldigt slut i kropp och sinne just nu och hade behövt sova ett dygn minst. Men imorgon har jag tenta i lärares yrkesetik i åtta timmar, så ingen rast och ingen ro. Och så mycket vila blir det inte med en snart ett och en halvåring hemma. Fullt ös från morgon till kväll.

angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0