Livet i ultrarapid

En pausknapp hade varit skönt just nu, alternativt ungefär tio timmar till på ett dygn. Det kunde funka, iaf om jag fick sova några av dem. Det är lite mycket nu, ja. Ta en paus och andas en stund. Det är jul om en vecka, nej, jag behöver minst en månad till före jul. Det är alldeles för mycket som ska hinnas med. Sa jag att jag ska vara ledig från jobbet i två veckor? Hur tänkte jag där? 

Fantastiska nyheter!

Vi fick fantastiska nyheter angående teatern i eftermiddag. Som vi bråkat och tjafsar och strulat. Och äntligen, äntligen är det löst! Jag pustar ut av lättnad. Den riktiga glädjen har dock inte infunnit sig än. Jag vet inte, det har tagit två år, så det kanske måste få lägga sig först. Fantastiskt är det hur som helst! 

Fredagkväll

Har haft en helt fantastiskt rolig kväll med massor av skratt. Det var precis vad jag behövde, så tack för det ni fina (udda) (?) människor. 

Eila sover hos sin far i natt och jag har lite svårt att vänja mig vid att sova ensam.  En himla tur för mig att det inte blir så ofta ... Men det är underbart att jag har fantastiska teatermänniskor som kan roa mig. Jag har skrattat så jag nästan gråtit hela kvällen. 


angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0