Städning

Idag har jag städat i min garderob och tidigare i veckan plockade jag bland Eilas kläder. Förra helgen gjorde jag en storstädning hemma, det behövdes! Jag vet inte om det är våren, eller om jag faktiskt har börjart leva på riktigt igen, inte bara finnas till liksom. Jag är så jäkla sugen på att fixa och dona. En nystart vill jag ha. Flytta till en annan lägenhet, eller slänga ut hela möblemanget och fynda nytt. 

En ny garderob skulle jag också kunna tänka mig, synd att man inte blir rik på att vara föräldraledig. 

London

I veckan har jag bokat en resa till London. 4 nätter i juli blir jag borta, utan min Eilis. Jag ska åka med några vänner för att fira våra 30-årsdagar. Vi kom fram till att kvinnor aldrig åker på såna resor, det är bara män som åker iväg med sina kompisar, så nu ska vi åka. Det känns så jäkla roligt, men samtidigt jobbigt, fyra nätter, det är ju jättelänge! 

Vi pratade om en vecka först, men jag sa att jag åker tre nätter, mer klarar jag inte av att vara borta. Det blev en kompromiss med fyra nätter, så vi hinner se lite mer. Flygtiderna till och från Kiruna lämnar mer att önska om man säger så. 

Det känns hur som helst väldigt spännande, jag har aldrig varit i London. Och E är ju i goda händer med sin far. Men hur jag ska klara mig, det återstår att se. 

Luleå

Jag, Eilis och mamma spenderar helgen i Luleå. Mamma ville åka på en tripp och det är alltid trevligt att åka bort, så det blir lite shopping och umgänge med släkten. Lite avkoppling även för mig, eftersom det finns många villiga Eilisunderhållare. Imorgon ska jag även gå och fika med några andra änglamammor, vilket ska bli väldigt trevligt då jag inte träffat dem sen i somras. Fantastiska kvinnor som delar samma erfarenhet som jag själv även om vi alla förlorat barn på olika sätt. Alltid lika trevligt att träffa dem och få prata av sig med någon som förstår en helt och fullt.  


Tiomånaderstjejen i onsdags. Tiden går så fort, snart är min bebis inte bebis längre. 

angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0