Planering inför begravning

Det var faktiskt lättare än jag trodde att gå till begravningsbyrån igår. Både mamma och pappa var med, så det var skönt. Idag fick vi gå till kyrkogården och välja ut en plats för vår lilla ängel. Det blir nog fint där. Har väl i princip bestämt hur dödsannonsen ska se ut och P försöker bestämma musik till minnesstunden/begravningen. En låt är klar, men det är så svårt att välja den andra, finns så otroligt mycket fint.

Det blir en liten minnesstund för de allra närmaste i rummet bredvid kyrkan. Kyrkan känns så himla stor.

Har valt ut kläder som Alfred ska få vila i och sen hade han fått en liten filt från Umeå som han låg inlindad i nu och hon från begravningsbyrån skulle se till att han fick ligga i den.

 

Om två veckor har vi begravning och sen, ja sen är det väl bara att försöka tänka framåt och leva vidare...

 

Det ringde en barnläkare från Gällivare idag också. Han ville se vad vi fått för hjälp och se till så vi inte glömdes bort någonstans. Känns skönt, de försöker ju i alla fall hjälpa oss på alla sätt. Får hoppas att de verkligen gör det i slutändan också.

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0