Det här med sorg

Många säger att sorgen blir lättare med tiden, jag vet inte om jag tror på det. Jag har hört andra som förlorat sina barn säga att sorgen inte blir lättare, den tar bara en annan form och det tycker jag låter mer rimligt. Med tiden lär man sig att acceptera sorgen och på så sätt även att leva med den. Man lär sig att hantera den och den blir en del av en själv. Men lättare, nej det blir det nog inte.



Kommentarer
Stina

Jag brukar säga att den som sa att tiden läker alla sår borde få vartenda litet ben brutet i kroppen, och lämnas med orden "Tiden läker alla sår"... tiden läker inga sår. Tiden gör att man hittar sätt att leva med såren som aldrig slutar blöda. Men jag har inte förlorat i närheten av vad du har förlorat. Kram!

2012-05-30 @ 13:50:53
URL: http://baralitevi.blogspot.com
Nilla

Shit ja när ändras den tro 4 månader på fredag och mår fortfarande skit :-(

2012-05-30 @ 22:33:14
URL: http://niillis.blogg.se/
Jenny

Ja Stina, de som kommer med sådana kommentarer vill man bara nita, utan nåd.



Nej Nilla, jag vet inte. Men det är så tidigt ännu, både för dig och mig. Jag vet inte när det blir ljusare eller när glädjen kommer tillbaka igen. Det enda jag vet är att det händer. Ett steg i sänder så kommer det nog ljusare dagar så småningom ska du se. Hoppas jag i alla fall.



/Jenny

2012-05-31 @ 12:42:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0