Bebissaker

Jag smög faktiskt in och kikade lite på bebiskläder idag. Bara kikade och kände lite. Mycket fint hittade jag, men inköp får nog vänta lite. I alla fall tills efter nästa ultraljud, vilket borde bli i slutet av februari.

Sedan pratade vi lite om säng idag. Vi har ju egentligen allting till bebis, förutom en säng. Den vi beställde till Alfred hann vi aldrig få innan han föddes. P vill inte köpa någon säng förrän bebis är född, han tänker ändå vara vaken när bebisen sover, så bebisen kan sova vart som helst menar han. Jaja, vi får se hur det blir med det. Idag diskuterade vi dock detta på vårt forum och nu är jag lite inne på en korg man kan bära omkring på. Om vi är vardagsrummet sover bebisen där och om vi är i sovrummet sover bebisen där. Perfekt ju!

Tål att funderas på.



Kommentarer
Micksan

Kan ju ändå vara skönt att bebisen har egen sovplats, en flyttbar korg eller vagga är nog bra. Ett sådant här babynest kan ju också vara nåt, att ha mellan sig i sängen eller på soffan osv. Men annars, ni har inte funderat på andningslarm för att stilla er oro? Ohållbart att alltid vara vaken då bebisen sover tänker jag :)

2013-01-10 @ 00:57:11
URL: http://micksan.org
Jessicka

Vagnen, vagnen är jättebra. Säng behövs inte de första månaderna. Sängen är så gigantiskt stor och bebis så liten och vagnen drar man runt vart man själv är, och på natten ( Om bebis sover;) så står vagnen bredvid.

2013-01-10 @ 06:06:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelfina

Alfred, vår fina ängel, vår förstfödda son, somnade in den 24 februari endast tio timmar gammal. Hur lever man vidare efter förlusten av sitt barn? Hur lär man sig att andas igen?

RSS 2.0